marți, 25 august 2009

Amintirea inca vie ?!

N.am crezut ca dupa atata timp inca ma va durea sa vorbesc despre el..
despre baiatul pe care am reusit sa ajung sa.l iubesc cu adevarat..
atatea amintirii si clipe ce au fost nu pot uita.. inca sunt vii in mine..
de ce?.. de ce si acuma.. vreaau sa te uit de tot vreau sa ramai doar intr.un coltisor al inimii mele frante incuiat bine.. sa nu.mi pot aduce aminte ce odata a fost frumos si cat de mult rau mi.ai facut..
atatea rautati care le.ai aruncat in mine.. atata durere in suflet ce a fost.. nu ai stiut cat ai insemnat pt mine..
dar te.am avut.. ai fost al meu si eu am fost a ta.. totul era asa frumos.. dar se pare ca nu a fost sa fie..
n.ai stiut niciodata cat ai insemnat cu adevarat pt mine..
poate eram copii si nu stiam prea bine ce e bine si ce nu.. dar eu stiam prea bine ce simt pt tine. ca te iubesc ca te.am iubit.. ca ai ramas ca o pata pe inima mea ce nu se va putea sterge in veci..
m.a durut enorm.. cand ai spus acele cuvinte.. mi.ai rupt inima in mii de bucatele ce de atunci nu au putut sa se mai uneasca si nici n.o vor face.. poate doar..
daca.. voi mai reusi sa tin la cineva foarte mult si imi va putea vindeca acele rani.. dar cine?..
nu stiu daca poate fi cineva sau poate da.. chiar este.. dar.. nu se poate..
multi ma vad zambind, razand facand glume, caterinca.. dar nimeni nu stie cu adevarat ce este in sufletul meu.. nimeni nu stie ca plange in continuu si ca durerea ma seaca pe dinauntru.. lasandu.ma cu trecerea timpului fara vlaga.. fara speranta de a iubi... fara a mai spera barim ca intr.o zi voi putea fi cu cineva care va fi sincer si.mi va impartasi sentimentele...
totul ma omoara pe dinaunttru incet incet.. de ce nu ma pot schimba? de ce nu pot sa fiu si eu o fiinta rece indiferenta.. de ce mereu trebuie sa pun suflet si vreau sa ajut ca mai tarziu sa.mi iau teaapa.. sa fiu tradata! si tot eu sa am de suferit..
am plans de atatea ori pt lume care nu merita.. mii de lacrimi au curs pe obrazul meu .. lacrimi pline de durere si amare.. lacrimi varsate pt raul ce mi.a fost facut.. niciodata n.am fost in stare sa.i fac cuiva rau.. mereu spre binele altuia m.am dat la o parte daca a trebuit.. si pt ce? ca acele persoane sa.si bata joc si sa ma vanda cu prima ocazie.. a durut intr.adevar.. dar speranta ca roata se va intoarce mereu am avut.o si m.a ajutat enorm.. pt ca asa a fost.. roata s.a intors mereu..
poate intr.o zi voi fi si eu fericita. poate intr.o zi totul va fi bine.. !