duminică, 21 martie 2010

Dear listener, confidentiality friend.

Draga jurnal, azi 21 martie,o zi de duminica chiar :o, data cand incep sa scriu asa ceva pt prima data, desi am crezut ca nu voi face asta, dar s`au adunat prea multe si simt nevoia sa exprim ce simt prin cuvinte pt a ma mai descarca.
Stau si ma gandesc ca nu a trecut mult timp dar eu am impresia ca a trecut foarte mult timp :|, deoarce s`au intamplat mult prea multe in acest scurt timp si inca nu`mi vine sa cred tot ce a fost.
Mai rau este ca toate acestea m`au schimbat foarte mult.. uneori numai ma recunosc si ma uimesc si pe mine la unele chestii. Faza proasta e ca nu pot sa.mi dau seama daca m`am schimbat in bine sau in rau. Dar.. mi.e dor de acele vremuri cand eram doar o copila fara griji:-<, unde este acea inocenta si naivitate de copil.. mi.e dor de ele.. pt ca s`au dus numai sunt.. cineva le`a distrus acum ceva timp. Numai sunt copila care eram, dar uneori ma intreb daca e mai bine asa? sau era mai bine inainte.. o intrebare caruia nu.i voi gasi niciodata un raspuns.
Viata iti poate oferi multe surpize, situatii si rasturnarii de situatii, nicidoata nu stii ce se poate intampla, iar oamenii, unii din ei, te uimesc din ce in ce mai mult cu prostia lor sau rautatea.
Sentimentele?! Ce stim noi defapt de ele? Prea putin :), pt ca multi si le mascheaza sub o masca care nu poate fii data deloc, sauu pot fii influentate de cei din jur. In ziua de azi nu prea mai face nimeni ce simte.:) Orgoliul si mandria la putere :-B, sau chiar anturajul :>. E greu cum spuneam, dar nu renunta niciodata totul poate fi mai mult decat pare, doar sa ai o cauza si motive pt a lupta. [ in situatia mea numai exista nicio cauza, e pierduta prin paris, si eu prin viena :>. nu ne mai gasim =) ]. Sa regasesti un sentiment pierdut si sa infloreasca mai mult la reintalnire este ceva atat de frumos, dar care se intampla rar :)) [ again rasturnari de situatii gen 8-| ], dar nu se stie niciodata cum norocul te nimereste ;)), deci incearca nu vei avea nimic de pierdut :x mai mult e de regretat daca nu o faci ;)). in subconstient imi dai dreptate :d in fata zici ca vorbesc aiureli :))).
Sa nu recunosti ce simti stiu ca iti vine mult mai usor, si te si ajuta, dar oare merita uneori sa platesti pretul acestei decizii? Hmm depinde de fiecare in parte cum abordeaza situatia si ce isi doreste intr`adevar,dar la fel de bine poate fi o greseala BIG dar poate fii si CEL MAI BINE asa. :d
Dezamagirea?! alt factor care te doboara psihic dar te si invata cum sa te ridici la un moment dat indiferent de ce a fost. Mereu vei gasi cate o fereastra de iesire in orice situatie indiferent, doar daca vei crede si vei dori sa treaca. Si de obicei cand nu te astepti atunci se intampla, dar asta e partea doua, unde ar mai fi farmecul daca ai stii cand se va duce tot ce te doare din suflet. Am fii roboti cu sentimente si carne vie wtf o.O, gen reprogamare de trecere la ora 21:00, alt episod now, START! 8-|.
Si totusi viata chiar isnt' a F*CKING BIATCH, are si partile ei bune, cand iubesti de exemplu si vezi totul perfect si roz 8-> pana cazi in bot si vezi negru cu stelute rosii. Si nu`ti mai trebuie a doua oara. :-?
Durerea?! Este un sentiment ce te avertizeaza din partea subconstientului ca ceva nu e bine si ai face bine sa te trezesti dracu din acel stupid vis care nu are legatura cu realitate si sa cobori cu picioarele pe pamant altfel te f*te grav viata plus o dobanda ca esti cam orb asa si nu vrei sa deschizi ochii. :>
Totul odata si odata isi are sfarsitul indiferent daca e dragut sau urat. Totul se termina odata si odata asa ca strange in brate tareee, saruta muult, fii fericit, si priveste persoana de langa tine ca si cum ar fi ultima zi. Traieste fiecare clipa din plin.
Perfectiunea?! nu exista asa ceva, sau da, imi cer scuze, poate in basmele cu printese. Nimeni n`o sa reuseasca vreodata s`o atinga.! Asa ca inceteaza sa te crezi perfect cel mai bun si astea, ca defapt daca stau bine sa ma gandesc genul asta sunt cam exact opusul la toate astea.:-? So :-??.
Acestea sunt opiniile mele nu trebuie ca si tu sa crezi sau sa gandesti asa, dar nu critica =;. Nu ma cunosti nu stii cine sunt, nu stiu cine esti, nu stii cum sta treaba, nu stii ce a fost in viata mea eu nici atat in viata ta, asa ca veziti dracu de treaba ta, pt ca fiecare le avem pe ale noastre, doar ca unora le place sa.si bage nasu si peste altele, ca na daca au o viata plictisitoare :-??.
Aaa si am uitat baza, rusine din partea mea. cateva litere doar. : B - A - R - F - A. sii acele fete usuratice ca sa le zic frumos :">. care le roade invidia pt ca persoanele la care le fac rau au si sunt tot ce ele nu pot fii sau au: respectul baietilor, stima lor, farmecul, inteligenta si multe altele. Deci imi pare foarte rau pt voi dragele mele dar oricat de cinstite ati vrea sa fiti tot aceleasi ramaneti, si nu o sa va puteti schimba deloc, si mai bine faceti ceva folositor vedeti`va de ale voastre ca nu e frumos dupa ce hal de om esti sa mai si vorbetsi prostii ;)). Si cu asta am incheiat si ma simt mult mai bine, fresh. :))
Iar pt sfarsit, va pup pe frunte :))), si ne mai auzim, nu stiu cand voi mai scrie asa ceva, dar eu sper cat de curand, si sper sa va placa descrierea mea.. Au revoire, childrens ! :x