sâmbătă, 23 octombrie 2010

Speranta!..

As fi vrut sa stii cat te iubesc, cata lume as fii dat la o parte, cate lacrimi mi.au inundat camera, cat suspin a reverbat in peretele meu rezultand in ecouri fara raspuns. Atatea intrebari fara raspuns, atatea sperante desarte, atatea dorinte neimplinite. Vorbele tale mi s.au depus pe inima cum se astterne iarna nemiloasa asupra toamnei triste. Mi.as fii dorit sa te imbratisez, sa te sarut, sa te simt. Dar iata ca visurile mele s.au naruit, tu ai disparut in bezna si eu am impietrit. Nici numai plang ca oceanul e plin de apa. Numai sper pt ca nimeni nu ma aude. Numai suspin pt ca ecourile imi rasuna in creier. Iti aud vocea in noaptea instelata, imi inchid ochii si te vad. Zambesti si soarele ti.e frate. Imi intinzi mana si te apuc usor si te trag langa inima mea. Iti simt sangele cum pulseaza prin vene.
Simt viata! Simt iubirea! Imi deschid ochii si nimic nu se schimba. Tot aici esti si plangi de fericire. Lacrimile tale imi uda inima impietrita de atata durere. Te sarut si luam foc. Pasiunea ne uneste, dragostea ne contopeste intr.un singur suflet. Te.am cautat atata amar de vreme si iata sperantele mele nu au fost desarte. Imi vad reflexia in ochii tai. Imi revad aripile. Iti ating spatele gentil si iti simt textura pielii, neteda si calda. Buzele tale mai ating inca o data buzele mele. Sunt atat de plina de dorinta si inima imi arde de nerabdare sa ne mai unim odata. De fiecare data ma indragostesc cand iti simt caldura atingerii tale. Ma topesc in imbratisarea ta. Imi soptesti la ureche : "Te iubesc ingerule!". Iti soptesc si eu : "Multumesc ca mi.ai luminat noptile si mi.ai redat dorinta de a trai." Razi si te iau iarasi in brate. Mereu ma indragostesc de tine..

te.as chema.. respir dar nu pot striga.. de mana te.as lua.. privesc dar nu pot vedea.. oare de ce ai plecat?!.. ma intreb de.i vina mea.. din nou mai lasat sa caut in urma ta.. te vreau in viata mea.. nu pot uita atingerea ta... un semn de.o clipa as vrea mi.ar fi de ajuns sa pot spera!!..dar ce rost ar mai avea acuma cand totul e pierdut..