miercuri, 15 decembrie 2010

Apusul si rasaritul..


Stii, lumea ei intrase in normalitate, apoi ai aparut tu si i`ai dat totul peste cap.
Te`ai gandit macar odata ca de fiecare data cand ai mintit`o nu ai facut decat sa te minti pe tine? ca de fiecare data cand ai inselat`o nu ai facut decat sa te inseli pe tine?, iar in final cel care a avut de pierdut ai fost doar tu ?
Sa ai darul de a vedea dar sa fii defapt orb, sa te ascunzi prefacandu.te ca nu`ti pasa si aruncand cu toate cuvintele pe care nici tu nu le crezi.
E mai usor sa lovesti decat sa iubesti. E mai usor sa pleci decat sa te implici. E mai usor sa arunci decat sa pretuiesti. E mai usor sa dai vina pe celalalt decat sa.ti asumi responsabilitatea.
M.am pierdut iar in noapte pustie, mai lasat sa ma ratacesc. Nu.ti mai simt caldura, atingerea tandra, mi`ai dat drumul al mana sa merg prin neant de una singura.. totul e gol.. numai e nimic.. tot ce.a fost ai distrus. M.ai distrus, ai distrus ceva pur ! Si nici nu vezi toate astea si nici nu crezi ca tu vreodata ai gresit !
Dar eu tot te simt, in vis.. unde imi esti aproape si.mi zambesti ca la inceput si`mi spui ca totul va fii bine. Cum ai putut sa amagesti ca vei veni inapoi ? Cum ai putut sa te joci cu zarul cu mine ?
Noaptea adorm cu tine.n gand, si cu o lacirma curgand..
Ti`am vazut fata in apusul soarelui.. pt o clipa am indraznit sa sper, stiind totusi ca nu poti fii tu, caci tu ai fugit pe o raza si nu te.ai mai intors, inima canta de dorul tau, spera sa o reintregesti, sa lipesti toate franturile insangerate de durerea imprastiata prin tot corpul.. insa doar amintirile noastre, secretele noastre si parfumul nostru impreuna inca isi mai au amprenta vie pe carnea mea, te simt si fara sa vreau.. gandul fuge dupa tine si cand nu vreau.
Ai fost vantul de sub aripile mele, m`ai invatat sa zbor, cu tine dormeam pe nori.. mereu doar noi doi. Mi.e dor de clipele noastre as vrea mereu sa dorm, pt ca doar in vis e totul asa cum odata mi.ai promis.
Dar totul a avut si un sfarsit, ca o poveste scrijelita pe o bucata de fier, ce va rugini odata cu trecerea prin timp, doar eu o straina martora la sirul nesfarsit de povesti care deruleaza in acelasi mod.
M`ai uitat.. te voi uita ! Desi in ochii tai.. am vazut viata, mi`am vazut visele indeplinite nestiind ca esti doar o oglinda a mea, ca eu eram sa fiu sortita sa mi le indeplinesc. Te.am vazut ca steaua mea calauzitoare, dar m.ai trantit la pamanat din inaltul cer in care traiam impreuna printr`un cutremur de marturisiri socante.. si totul s.a naruit in mai putin de cateva secunde, iar visurile si iluziile mele au disparut intr.un praf al uitarii.. menit sa ma turmenteze.. pana gasesc puterea interioara cu care sunt inzestrata...
Inca imi rasuna soaptele tale pe coridorul vietii mele si ma inghet mereu in asteptare.. Refuz sa mai plang, sa mai imi creez falsi idoli, refuz sa te mai revad in mormanul amintirilor care mi le`ai lasat. Ai fost si vei ramane prezent in ele, dar ai fost creatia mea, icoana mea, te`am iubit nespus de mult si tu nu ai putut sa`mi raspunzi la fel.. a durut si am cazut. Te`am ridicat la rang de divinitate si defapt ai fost mereu mediocru.. dar iubirea ce ardea in inima m`a facut sa nu iti vad firea omeneasca.. Am nevoie de imortalitate, tu nu ai putut sa mi`o da, mi`ai oferit paradisul pentru un moment, apoi am gustat amandoi din fructul interzis si amandoi am cazut din Rai. Am suferit si te`am iubit ! Am trait pentru tine, am privit prin ochii tai si inimile noastre au batut mereu in acelasi timp, stiu ca ti`am trezit inima amortita prin sentimentele mele.. dar nu a fost de ajuns !
Fericit fii tu omule nepasator caci mereu vei stii ca am fost iubirea ta si sufera atunci cand iti vei aduce aminte ca tu ai plecat, tu ai renuntat, la idea de noi impotriva tuturor.. Am fii putut indeplini atatea impreuna.. Ar fii putut fii totul perfect !

P.s. : Mereu vei face parte din mine. O conexiune ne leaga, oricat ai nega. Sper ca oriunde ai fii acuma esti fericit, chiar daca eu nu sunt, asta iti doresc. Am avut si eu greselile mele dar cea mai mare a fost imensitatea sentimentului pus deoparte pt tine.. Nu`mi pare rau pt nimic ! Adio dragostea mea.. Ma ridic din propria cenusa, imi voi crea alt prezent... Am inchis acest capitol cu lacat bine pazit undeva in adancul meu.. Stiu, ca imi voi gasi iubirea eterna, dar acest lucru e si farmecul vietii, calatoria in care pornesti plina cu piedici in cautarea sufletului pereche, care te asteapta undeva sa`l gasesti. Pentru ca viata merge inainte. Mereu va exista un rasarit! trebuie sa inveti sa te bucuri de el !

[ acum mi.am facut si eu partea de pariu..
asta inseamna abureli, ce am scris eu..:))
total aiurea. am pierdut stiu :D. dar
imi tin cuvantul mereu ! ]