vineri, 23 septembrie 2011

Love, faith and hope.!

In vreme de furtuna transforma picaturile ce cad in sparanta. Lasa-le sa inunde strazile cu lumina, chiar daca propriul suflet iti plange.. lasa caldura inimii tale sa dea un sens sufletelor haine ce plutesc si ratacesc in abisul pierzaniei. Fii lumina de la sfarsitul tunelului de care multimea din jurul tau o cerseste. In miez de noapte fii Luceafarul de pe bolta cereasca ce ghideaza inima tuturor.
Fii increderea pt bucatelele lor de suflet pierdute in zarea intunecata. Fii sageata stralucitoare in vreme de nori ce limpezeste apasarea cetii greutatilor ce cantareste pe umerii lor. Lasa ca imbratisarea ta sa alunge orice durere, in momentele in care au nevoie de tacere si doar de putina caldura sufleteasca, impartaseste-le sentimentele ca sa numai simta singuratate.. doneaza-le o bucatica din tine ca se reintregeasca din nou, lipeste puzzelul sufletului gri pt a-l colora. Fii curcubeul lor pe timp de disperare. Ghideaza soarele pt a le aduce fasii de raze pe strada lor.. Nu uita tu ai puterea sa schimbi lumea!

joi, 8 septembrie 2011

Why won't you let me love you ?

"Repară-mă, pentru că eu nu renunț ușor"...
Gandul la tine imi aduce liniste, dar imi aduc aminte ca am sperat defapt la ceva ce nu era si nu o sa fie, si am cazut singura, dar aroma sarutului tau nu se va sterge.. si acum iti mai simt imbratisarea ta tandra, si caldura trupului tau langa al meu, atingerea ta, amprenta degetelor tale asupra pielii mele fine, senzatii de fluturi in stomac atunci cand esti aproape de mine, buzele tale fierbinti pe trupul meu, sarutul tau neindemanatic si dulce,... Inima mea pulsand ca un tren accelarat. oare simti si tu bataile mele ? ca niste tobe in plina viata. oare chiar visez cu ochii deschisi? ma uit la tine si parca as vrea timpul sa inghete si trenul nostru sa poposeasca pe peron chiar in clipa asta si sa nuami plece, aici nu e nimeni, suntem doar eu si cu tine, putem merge purtati de valurile fanteziei, aici si acum pot simti ca esti al meu si eu a ta, acum e bucata noastra de poveste scrisa pe un pergament ce va raamne imprimat in al meu suflet, citit si recitit de inima mea ca o melodie a surasului fericirii, un simplu gest si totusi cu atatea trairi ce poate insemna defapt ceva grandios... Iti asez aceste randuri pt ca vreau sa-ti fac cunoscute sentimentele ce nutresc in interiorul meu, te-as putea ruga sa nu pleci dar ar fii un egoism din partea mea.

marți, 6 septembrie 2011

Happy ever after.

Keep your heels, head and standars high.
În viața mea am pierdut mai mult de cât am reusit vreodata sa câștig. Dar am învățat să îmi mențin fruntea sus și să merg tot înainte, mă ridic din pulberea de praf ce zvâcnește în jurul meu să mă țină captivă în furtuna pierzaniei. Nimic în lumea asta nu e mai rău decât să te pierzi pe tine însuți, pt că tentația de a renunța la propriile principii te mănâncă pe dinăuntru și mereu caută motive să te aducă în plasa ei, îl vezi pe el, o vezi pe ea, că e bine, că pare că nu are nicio problemă, și îți dorești și tu să afli de ce parte e pt a acosta și tu lângă, să fii lipsit de griji, liber, dar adevărul e că nimeni nu poate să nu aibă probleme, iar libertatea trebuie să o câștigi înainte de a o avea, trebuie să o meriți, pt că așa cum tu cazi în groapa adâncă din cauza unui suflet rătăcit ce te aruncă, așa și tu la rândul tău poți arunca pe cineva într-o groapă și mai mare, cântărește-ți propriile gesturi pt a aștepta și de la restul la fel, fii tu bun, ca să ii obligi pe ceilalți să fie buni, iubește tu ca să poți să fii iubit la rândul tău, tu poți schimba lucrurile din jurul tău, trebuie doar să îți dorești să faci o schimbare să aduci o pată de culoare în lumea ta, in jurul tău, poate chiar să aduci bucurie unor persoane care au nevoie de asta si tu nu știi, doar prin simplu tău zâmbet ce aduce căldură și înmoaie chiar și un suflet de gheață..
Ajută tu ca să arăți că poți clădi chiar și castele cu mâinile, speră tu ca să le umpli sufletele celor din jur cu speranță, luminează mereu, privește răsăritul simțind că azi va fii o zii specială cum sunt toate zilele doar că noi nu ne mai dăm seama si numai apreciem fiecare zii de care avem parte, fiecare zii e specială în felul ei, fiecare zii iți aduce câte un sentiment nou, ceva necunoscut ce îl descoperi, fiecare zii e o experiență în plus, fiecare gest, fiecare vorba, fiecare om care a trecut, a plecat sau a rămas alături de tine, fiecare faptă este scrisă în carte vieții noastre. Scrie romanul tău cu dragoste în suflet, lasă ca paginile să se inunde de bunătate și să te lase să schimbi cursul enciclopediilor din care faci parte.
Fii tu schimbarea de care toată lumea are nevoie pt a crede in bine, pictează-le tu traseul pt a incepe, căci odată porniți pe acest drum nu mai te vei intoarce. Nu costă nimic în a dori să domini răutatea și de a invinge furtuna neagră, dacă tu ai fost rănit asta nu înseamnă că urmatoarea persoană o să te împingă și mai mult, dacă ai fost rănit încearcă să alungi tristețea din ochii cuiva în loc să rănești și tu în craterul durerii ce este deschis în acel suflet.
Fii tu pacea, de care in primul rând ai nevoie tu pt a curge izvorul vieții din tine neîncetat, pt cei nevoiași în vreme de război. Fii tu înțelept pt a lăsa semințele înțelepciunii în urma ta pt cei ce au nevoie de un strop de demninate și de curaj. Fii tu brav pt cei slabi si arată-le că pot lupta chiar și cu un tsunami, pt că au puterea ce nutrește în interiorul lor. Fii oglinda ce reflectă raza de soare în zorii unei dimineți ce aduce un zâmbet pe buzele celor ce o lasă să se furișeze în colțul inimii lor.
Lasă magia din suflet să zboare către alte culmi pt a aduce visele și iluziile înapoi.