joi, 3 mai 2012

I miss you like an idiot misses the point.

Mi-e dor de noptile cand imi miroseai parfumnul pielii chiar daca lumea exteriorara acoperea inocenta ei, tu o simteai in adancul meu intotdeauna! Mi-e dor de diminetile in care ma trezeam in bratele tale si atunci cand deschideam ochii, in fata mea iti zaream chipul in zorii diminetii, in lumina a catorva raze de soare ce intrau pe furis printre jaluzele si iti luminau fata, si cu un suras pe buze, deschideai ochii, stiind ca eu deja sunt treaza si te privesc, si usor cu pleoapele grele inca de somn le deschideai si ma priveai zicandu-mi : " buna dimineata iubito! " Mi-e dor de vocea ta somnoroasa si de privirea ta calda ce atunci iti acoperea inima.
Mi-e dor de plimbarile noastre. Mi-e dor sa stau cu tine in pat ore in sir si sa povestim si sa simt ca atunci timpul chiar se poate opri in loc si suntem noi contra tuturor! Iti mai aduci aminte noptile albe ? Noptile infierbantate cand tot ce simteam erau curente de fiorii in tot corpul la orice atingere a ta, cand iti vedeam privirea infometata de al meu trup, si cum luptai sa te stapanesti ca sa nu faci ceva gresit ?..
Mi-e dor de toate cuvintele pe care in vremea aceea mi le rosteai. Iti mai amintesti tot ce imi spuneai? Ca impreuna vom merge si peste mari si tari si ca nimeni nu va putea sa ne separe drumurile, caci noi eram doar un drum cu o singura banda ce mergea in viteza pe linia continua. Iti mai amintesti cand mi-ai spus : " Sunt oameni care isi cauta sufletul pereche toata viata, si oameni care si-l gasesc atunci cand nu se asteapta si simt ca sunt intregi langa acea persoana. "
Iti mai aduci aminte cafeaua din zori? Cand tiptil ne furisam in bucatarie.. Iti mai aduci aminte drumul spre noi ? Iti mai amintesti tot ce ne-a unit ? Iti mai amintesti cand ne-am cunoscut ? Iti mai amintesti de toate clipele noastre impreuna ? Iti mai amintesti atingerea ta pe pielea mea fina urcand si coborand lasand in urma numai fiori de placere ?.. Iti mai amintesti tot ce imi sopteai atunci ? Toate acele imbratisari.. toate acele saruturi. Iti mai amintesti cum imi spuneai ca doar eu te pot innebuni ? Iti mai amintesti tot ce a fost mai bun ? Iti mai amintesti cand imi spuneai ca sunt doar a ta si tu doar al meu ? Iti mai amintesti vremea cand doar pe mine ma vroiai ? Unde au disparut toate acestea ? Cand te-am pierdut in zarea intunecata ? De ce ai plecat si m-ai lasat in ceata ? De ce nu iti mai pot simti prezenta ? De ce imi e groaznic de dor de tine ? De ce nu te pot scoate din minte ? De ce mereu esti prezent in inima mea ? De ce mereu tresar cand aud ceva ce imi aduce aminte de tine ? De ce nu pot alunga toate astea ? De ce tot sper ca intr-o zii te pot zari ? De ce tot sper sa mai am un ultim sarut de la tine ? De ce nu am putut macar sa iti spun adio ? De ce inca tanjesc dupa mana ta ? De ce te doresc asa de mult, incat ma doare, chiar si acuma ? De ce timpul trece si eu stau pe loc ? De ce toate trenurile trec pe langa mine si eu inca astept in gara ? De ce chiar daca stiu ca totul s-a terminat nu ma pot abtine sa nu ma mai uit dupa tine ? M-am indragostit de o iluzie..
"Te îndragostesti de persoana nepotrivita pentru ca ea zice toate lucrurile potrivite"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu