marți, 13 aprilie 2010

Scrisoare de ramas bun catre invatatoare

10.05.2005, Bucuresti

Stimata Doamna Invatatoare,

Au trecut multi ani de cand am facut primii pasi pe poarta scolii si multa vreme de cand am primit primul zambet al dvs, doamna invatatoare. Cu un sufelt cald, cu o voce blanda ne.ati apropiat de dvs. Eu eram mai timida.. ati sta mai mutl de vorba cu mine si m.ati incurajat. M.ati indrumat cu blandete invatandu.ma regulile vietii de scolar, mi.ati aratat primele litere ale alfabetului.
Zambetul si blndetea dvs m.au ajutat sa devin curajoasa si sa pasesc hotarata pe drumul invataturii. Ati fost corecta in aprecieri, rasplatindu.ma dupa munca mea. Pt toate acestea, doaman invatatoara, eu nu va pot uita firea blanda si delicata si nu.mi ramane decat sa va multumesc din suflet pt modul cum m.ati ajutat si m.ati format ca eleva si ca om.
De aceea va spun ramas bun si va doresc din toata inima multa sanatate,putere de munca spre a indruma si alti scoalri pe drumul vietii, darunid.leprinsoul dragostei si intelegerii dvs.

Cu dragote,
A dvs. eleva,
Ana- Maria



Astazi fratele meu atunci cand a facut curat a gasit aceasta scrisoare pusa intr.un plic de mine si netrimisa. Citind aceste randrui mi.au revenit in minte multe amintiri din copilarie, cum a inceput totul pt mine. E incredibil cum o persoana te poate influenta si poate raamne in inima ta pt tot ce te.a invatat. Aceasta femeie este minunata, o fiinta deosebita, pot spune ca datorita ei sunt un om bun. pt ca prin blandetea ei m.a facut sa invat mai repede si sa urmez exemplul ei in felul de a fi, rabdatoare si cu multa cunostinta am adorato intodeauna. O femeie puternica si sigura pe ea. Si de aceea vreau sa.i trimit scrisoare chiar daca are o intarziere foarte maree, as vrea sa o pastreze ca amintire. Pt ca eu nu o sa uit ce a insemnta pt mine niciodata.

3 comentarii: