vineri, 27 februarie 2009

Ce este prietenia ?


Multi ne intrebam asta. Da!.
Ce este prietenia?
Ce simti, ce gandetsi cum o cunosti? si multe alte intrebari.
Pai prietenia la fel ca iubirea nu se poate explica, ci doar se simte.
Prietenia se bazeaza mai ales pe sinceritate, incredere si iubire.
Ce va pot spune eu?! Pai. Cum sa incep, prietenia este ca si un cristal. Frumos, o stralucire greu de gasit dar si usor de spart. Trebuie sa ai grija sa nu o scapi. Sa nu lasi acea frumusete rara sa-ti scape, pentru ca atunci se va sparge in mii de bucatele pe care nu le vei mai putea recupera si strange niciodata, si se va narui totul, ramanand doar durere si mii de lacrimi amare, ce curg pe un obraz plin de regrete si remuscari, pentru ce a gresit si pentru ca nu a facut nimic sa se opreasca sau sa incerce sa rezolve.!
Iubeste-i doar pe cei ce te iubesc si tine-i in viata ta doar pe cei care vor sa te aibe in viata lor.
Atunci cand o prietenie leaga doi oameni, este ca si pamanatul inghetat de al tristei ierni ce asteapta primavara sa-l dezghete cu primele raze de soare ce aduc mugurii si ghioceii gingasi. Simti ca va fi ceva etern, si ca vei putea sa te bazezi si increde in aceea persoana mereu, simti ca oricat de departe ar fi prietena de tine sunteti prezenti unul altuia in inima.
Chiar daca mii de kilometri va despart inima va leaga si sunteti ca unul, doua trupuri intr`un singur suflet, legatura este pura si libera.
Alinarea ce ti-o aduce prietenia este un sentiment foarte frumos, inexplicabil.
Chiar daca vreodata se poate intampla ca prietenii sa dispara, legatura este mult prea puternica, ca un nod ce nu vrea sa se rupa niciodata, iar afectiunea lor este intotdeauna prezenta si nemuritoare.
Mereu va exista un prieten special care nu te minte si este alaturi de tine orice ar fi.!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu