marți, 21 aprilie 2009

Poker face...

Privesc pe geam si inchid ochii, privesc in trecut.
Imi aduc aminte cu amaraciune cum eram atunci, mai mica, naiva si fragila. Dar lucrurile erau mult mai simple si usoare atunci, priveam altfel in jur, mediul, tot ce ma inconjura, credeam ca orice lucru este fericit credeam ca orice om are o parte buna in el oricat de rau ar fi.
M`am incapatanat sa ma incred si sa sper ca se va schimba in cine nu trebuia.. si mereu am avut de pierdut, e greu sa vad cum era atunci..
Dar ma intorc brusc in prezent si mie groaza in ce ma transformat cei din din jurul meu, lumea rece fara suflet si rea,parca flamanda a face cat mai mult rau, rautatea dainuind peste tot, este greu sa nu vezi asta, doar daca te uiti in jur poti simti cum pluteste in jurul tau si se duce odaat cu adierea blanda a vantului, trezind astfel si alte suflete ranite dar bune. Fiecare om isi vede interesul, fiecare se gandeste la EL si face in asa fel incat sa`i fie bine lui, iar retsu nu conteaza.
Numai stii in cine sa ai incredere pana si cea mai buna si veche prietena a ta te tradeaza uneori si te doare dar nu spui treci peste, lasi in urma stergi cu buretele ce s`a intamplat dar de cate ori sa faci asa.. Nu poti sa ierti mereu si sa te faci ca ai uitat cand stii prea bine ca nu e asa si nu vei putea pt ca tradarea este ca o injunghietura pe la spate de persoanele la care te astepti mai putin..
Vrei sa fii ca odinioara, EU, vreau sa fim cum eram mai demult acea fata mica si prostuta care era mereu optimista si vedea partea plina a paharului mereu fericita, iubita si frumoasa alergand de nebuna pe strazi cu prietenele de pe atunci, ce vremuri…
Dar stiu prea bine ca nu se poate pt ca nu voi putea supravietui intr`o astfel de lume, unde fiecare isi vaneaza avutia. Dar poate ca de aceea toti purtam o masca sa ascundem ceea ce suntem cu adevarat, pt a nu lasa ca altii sa profite cand suntem asa..
Oare e mai usor sa porti o masca si tu la randul tau sa ranesti pe altu cum tie nu ti`ar place sa fi ranit asa?
De ce e asa greu sa fim noi insine in orice moment?
De ce trebuie sa purtam o masca?
Noi putem inca sa mai schimbam ceva putem face lumea mai buna.. numai noi avem puterea asta! Stiu ca in fieacare om care a gresit mult prea mult exista o parte buna dar care a fost ranita si lasata in intuneric pt a purta masca pt a se ascunde sa numai fie ranita inca odata si la randul tau vrei sa ranesti,, dar cu ce te ajuta? Razbunarea nu este niciodata buna.. Nu`ti aduce nimic, doar mai mult ghinion.. daca cineva te`a ranit nu te cobora la nivelul lui si fa la fel treci peste, ai puterea oricine o are..
Daca o vrei si o simti cu adevarat… fii pur tu insuti si lucrurile vor fi altfel, nu vei regret, incearca si vei vedea cat de simplu e sa fii mai bine TU si nu ceva ce pretinzi sa fii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu