joi, 16 aprilie 2009

Speranta..

Traiesc intr`o lume a mea.. unde totul este asa cum as vrea eu sa fie..
Sunt constienta de multe… dar mi`e greu sa deschid ochii..
De multe ori vreau sa continui asa, chiar daca stiu ca`mi fac rau.. dar e mai greu sa vezi lucrurile asa cum sunt. Sa intelegi ca pana atunci totul a fost o minciuna.. e greu, doare, nu gasesti nicio alinare te simti tradata, iti pierzi pt un moment speranta, desi nu ar trebui dar ti`o pierzi, din cauza socului mult prea intens, pierzi orice incredere in altii.
Vrei sa fii singura pt ca asa nimeni nu iti mai face rau, crezi ca este mai bine, dar nu poti, pt ca unele persoane sunt importante pt tine si trebuie sa ai grija de ele.
Nu trebuie sa cazi nu acuma cand ei au nevoie de tine, risica`te fata! Treci peste nu`ti pierde speranta sau daca ai pierdut`o ragaseste`o in persoanele care au nevoie de tine si iti sunt loiale si nu te`au tradat si nici nu te vor trada niciodata.
Ridica`te si priveste inainte pt ei care au nevoie sa le fii alaturi, nu cadea si ii lua si pe ei cu tine. Stiu ca poti oricine are puterea sa faca asta , vointa si credinta te vor ajuta sa gasesti calea inapoi spre sparanta.
Nu ceda orice ar fi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu